Grano Family

STADSBOOM - Iedere boom heeft een verhaal. Wij - de mensen van Stadsboom - geven dit verhaal door. Wij maken duurzame meubels, woon- en tuincadeaus van veelal oude, gekapte Nijmeegse bomen. Unieke en persoonlijke producten. Gemaakt door mensen met een verhaal. Stadsboom is een maatschappelijk betrokken en creatieve onderneming.

ATELIER JOOST SEEGERS - Joost Seegers maakt lampen en meubels in Nijmegen. Inspiratie haalt hij uit zijn verzameling van kleine mechanische onderdelen. Joost maakt hiermee constructies en bewegende verbindingen en komt al spelende tot vorm.

GOUDBEEK EMAILLE SERVIES - Emaille is een glazuur (net zoals wij glazuur op onze tanden hebben om het te beschermen) dat in verschillende kleuren op metaal wordt aangebracht. Emaille is in feite een glaslaag op metaal. Wanneer staal volledig bedekt is met emaille kan er vol vertrouwen in gekookt of van gegeten worden.

BIKKELART - JEAN & OTTO - In een tijd waar veel andere bedrijven kiezen voor mechanisatie, rationalisatie en grootschalige productie, kiest BikkelArt voor een andere weg. -- Dit zegt wat over wie wij zijn. Wij zijn eigenzinnig en gepassioneerd als het gaat over ons werk. Wij zijn Otto Hensen en Jean van Eekeren.

Reserveren

Komt u bij ons eten? Wat fijn! Online reserveren kan hieronder. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Vanwege de beperkte ruimte, kunt u alleen met meer dan 2 personen dineren bij ons, als u uit één huishouden komt. Geef dit daarom ook gelieve aan in de opmerkingen. Terras tafels kunnen niet gereserveerd worden, wel kunt u uw voorkeur hiervoor uitspreken.

 

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden