Grano Family

STADSBOOM - Iedere boom heeft een verhaal. Wij - de mensen van Stadsboom - geven dit verhaal door. Wij maken duurzame meubels, woon- en tuincadeaus van veelal oude, gekapte Nijmeegse bomen. Unieke en persoonlijke producten. Gemaakt door mensen met een verhaal. Stadsboom is een maatschappelijk betrokken en creatieve onderneming.

ATELIER JOOST SEEGERS - Joost Seegers maakt lampen en meubels in Nijmegen. Inspiratie haalt hij uit zijn verzameling van kleine mechanische onderdelen. Joost maakt hiermee constructies en bewegende verbindingen en komt al spelende tot vorm.

DELICIA WIJN & DELICATESSEN - Sinds jongs af aan weten de broers Gil & Joël één ding zeker: zij willen in de voetstappen van hun vader treden! Luís Xavier, politiek vluchteling uit Portugal, verwerft in Nijmegen faam met zijn wijnhandel, de Portugese Wijnkopers.

GOUDBEEK EMAILLE SERVIES - Emaille is een glazuur (net zoals wij glazuur op onze tanden hebben om het te beschermen) dat in verschillende kleuren op metaal wordt aangebracht. Emaille is in feite een glaslaag op metaal. Wanneer staal volledig bedekt is met emaille kan er vol vertrouwen in gekookt of van gegeten worden.

BLOMMERS COFFEE ROASTERS - Onze koffie is zorgvuldig geplukt op basis van een filosofie waarbij precisie, vakmanschap, ambacht en duurzaamheid de kernwoorden zijn. Onze koffieproducenten zijn sterk gefocust op de kwaliteit en de smaak van het product.

BIKKELART - JEAN & OTTO - In een tijd waar veel andere bedrijven kiezen voor mechanisatie, rationalisatie en grootschalige productie, kiest BikkelArt voor een andere weg. -- Dit zegt wat over wie wij zijn. Wij zijn eigenzinnig en gepassioneerd als het gaat over ons werk. Wij zijn Otto Hensen en Jean van Eekeren.

Reserveren

Komt u bij ons eten? Wat fijn! Online reserveren kan hieronder. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Komt u vandaag? Bel ons dan op 024 845 68 30

Uiteraard kunt u met lekker weer plaatsnemen op het terras. Omdat het weer nooit exact te voorspellen is, nemen wij alleen reserveringen voor tafels binnen het restaurant aan. 

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden