GOUDBEEK EMAILLE SERVIES

Emaille is een glazuur (net zoals wij glazuur op onze tanden hebben om het te beschermen) dat in verschillende kleuren op metaal wordt aangebracht. Emaille is in feite een glaslaag op metaal.

Wanneer staal volledig bedekt is met emaille kan er vol vertrouwen in gekookt of van gegeten worden. Er kunnen geen stoffen uit het metaal in het voedsel trekken waardoor het voedsel zuiver en puur van smaak blijft. Het houdt namelijk niet op bij het gebruiken van zuiver en puur voedsel. We moeten het dan ook bereiden met keukengerei en eten van servies wat het voedsel zuiver en puur houdt! Het is geweldig om klanten te adviseren en deze duurzame producten te verkopen. Wij hebben een emaille groothandel waar restaurants, winkels en bedrijven inkopen en een website voor particuliere klanten, neem gerust een kijkje!

Reserveren

Komt u bij ons eten? Wat fijn! Online reserveren kan hieronder. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Vanwege de beperkte ruimte, kunt u alleen met meer dan 2 personen dineren bij ons, als u uit één huishouden komt. Geef dit daarom ook gelieve aan in de opmerkingen. Terras tafels kunnen niet gereserveerd worden, wel kunt u uw voorkeur hiervoor uitspreken.

 

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden