Over ons

We ontmoetten elkaar in Den Haag, op de Hotelschool. Al snel deelden we een droom. Een Italiaans geïnspireerd restaurant. Van ons samen. We zouden het GRANO noemen. Graan. Wat ons betreft de basis van de keuken.

Het restaurant zou de Italiaanse huiskamer worden die we al pratende voor ons zagen. Aan houten tafels, zouden generaties naast- en door elkaar zitten. Er was plaats voor iedereen. En het eten? Het eten zou gedeeld worden. Family sharing. Dat klinkt mooi en dat is mooi.

 

Lees meer »
Lees minder «

 

We stelden ons kleurige antipasti, grote schalen dampende pasta en krokante, houtgestookte pizza’s voor. Onze gasten zouden met hun geliefden, hun familie en hun vrienden bij ons komen om samen van ons eten- en van elkaar te genieten. Het eten was van de beste kwaliteit. Eenvoudig met een huiswijn op tafel. Of juist eens wat luxer en uitgebreider, met oesters en een heerlijke Amarone. Het zou allemaal op de houten tafels passen.

Om onze droom te kunnen verwezenlijken, moesten we keuzes maken. We vonden het huis. Om vooruit te kunnen moesten we afscheid nemen. We kozen en werkten. We startten de GRANO FAMILY. We veegden, harkten, verfden, overlegden en bouwden aan ons huis. We willen verantwoord ondernemen, deel uitmaken van onze omgeving, lokale ondernemers kennen en betrekken bij de GRANO FAMILY.

Waar het mogelijk is komen daarom bloemen, wijn, meel, groente en fruit van ondernemers uit de buurt. We kozen tafels, lampen, stoelen en banken. Voor alles wat we nodig hadden zochten we, het liefst dichtbij, naar die ene leverancier, die ene ambachtsman. Het servies, de pannen, de kleuren. Niets is toevallig in ons huis.

En toen, eindelijk, konden we de pasta’s gaan draaien en de tafels gaan dekken.
Mochten we u verwelkomen in ons huis. Natuurlijk zijn we niet klaar.
We hebben nog grote dromen. Voor ons huis en voor onze gasten. De GRANO FAMILY.

~

Piet & Mariam

Reserveren

Komt u bij ons eten? Wat fijn! Online reserveren kan hieronder. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Komt u vandaag? Bel ons dan op 024 845 68 30

 

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden